- Find billige elartikler på nettet
Du er her:
Ruko Yale Doorman elektronisk lås til dør - Yale Doorman

Ruko Yale Doorman elektronisk lås til dør - Yale Doorman

2.999,-Køb her »
BeskrivelsePris
2.999,- DKKKøb her »
EL-Nummer: 1548954 EAN-Nummer: 7391166399125 TYPE-Nummer: 924675 Enhed: STK
Beskrivelse:

Mange hoteller og virksomheder anvender sig af elektriske låse på døre til bygningen og værelserne, hvor der skal bruge nøglekort eller kode. Ruko Yale Doorman fra det svenske sikkerhedsfirma ASSA ABLOY har udviklet en elektronisk dørlås, som henvender sig til danske boligere.

Yale Doorman er simpel at installerer, og kræver en dør med modul lås, en oval låsecylinder, greb nederst og en stolpe på 225mm. Når den elektroniske lås til døren er monteret slipper du for problemerne med traditionelle nøgler, og kan starte en nøglefri hverdag. Doorman åbnes på tre forskellige måder, enten med elektronisk nøglebrik, individuel kode eller trådløs fjernbetjening.

Den elektroniske nøglebrik kan være placeret i pungen eller lommen, og kan slettes fra systemet, hvis du skulle være uheldig at miste nøglebrikken. Er du ude på en motionstyr eller skal have besøg af en håndværker, kan du eller håndværkeren låse sig selv ind ved hjælp af en selvstændig kode på 6-12 cifre. Ruko Yale Doorman er smart nok til at lave en servicekode til håndværkeren, som efter 24 timer sletter sig selv, så du ikke skal bekymre dig om dette. Skulle du være uheldig at en ubuden gæst forsøger at rykke i din fordør, vil alarmen i den elektroniske dørlås begynde at advarer med en høj sirene om personen ikke har adgang.

Yale doorman er den perfekte elektroniske lås til døre, hvor du ønsker en nøglefri hverdag. Ruko Yale doorman er med indbygget indbrudsalarm sirene på 80 dB

Specifikationer: Selvstændig kode : 3 mulige på 6-12 cifre Nøglefunktioner : Nøglebrik, adgangskode eller trådløs fjernbetjening Automatisk låsning : Ja, efter forudindstilling Indeholder : Komplet dørlås med indvendig og udvendig greb samt batterier og skruer.