- Find billige elartikler på nettet
Du er her:

Roomba Robotstøvsuger

Roomba er ikke en almindelig støvsuger, men en robotstøvsuger som gør arbejdet for dig, så du spare tid og kræfter. Roomba iRobot rengøre dine gulve for støv, snavn, hår og krummer uden du så meget som rør en finger. Udviklingen er gået stærkt, og teknologien er blevet bedre og bedre for robotstøvsugere. Roomba kan med sin avanveret teknologi klarer både støvsugning under møbler, gulvtæpper og hårde gulve.

Roomba den ultimative robotstøvsuger

Arbejdet med at støvsuge boligen var før i tiden hårdt til ryggen, tidskrævende go støjende, og få dage efter ligger skidt og støv igen på de rengjorte overfladet. Roomba kan overtage dine pligter med støvsugerslangen, og holde din bolig fri for skidt og snavs, for imens familien er sendt ud af huset klarere robotstøvsugeren arbejdet med rengøreingen, så du hverken skal have ondt i ryggen eller hører på støjen.

Roomba bruges hos ældre

Debatten om hjemmeplejen blandt ældre mennesker har ført til at mange måtte anskaffe sig en robotstøvsuger, som var pålidelig og let at håndtere. Mange af valgende faldt på Roomba, som opfyldte mange af punkterne til rengøringen. Prisen for robotstøvsugeren er dog ikke billig, men rigtig mange steder findes iRobot Roomba på udsalg.

IROBOT ROOMBA 980 ROBOTSTØVSUGER

IROBOT ROOMBA 980 ROBOTSTØVSUGER

5.181,00 kr.
Læs mere og køb »
IROBOT ROOMBA 790

IROBOT ROOMBA 790

3.899,00 kr.
Læs mere og køb »
IROBOT ROOMBA 780

IROBOT ROOMBA 780

3.628,00 kr.
Læs mere og køb »
IROBOT ROOMBA 650

IROBOT ROOMBA 650

2.569,00 kr.
Læs mere og køb »