- Find billige elartikler på nettet
Du er her:

Billig varmepumpe fra kendte producenter, Panasonic, LG

Energi til opvarmning og afkøling kan være rigtig dyr om det så produceres med olie, piller eller elvarme. En varmepumpe anvender en teknologi, hvorpå du får mest effekt ud af den energi du forbruger. De to hoveddele som varmepumpen består af, nemlig et ydre og indre anlæg sørger for at overfører varmeenergien i den ydre luft til kølemidlet i varmepumpen, hvorpå den ved at kompresser øger energien i kølemidlet, så energien der afgives til varmefladerne.

En varmepumpe betragtes energien som en grøn løsning i forhold til de foesile brændsler som piller, olie og fastbrændsel. Dette er ud fra at varmepumpen er bedre til at omdanne energien - cirka 2-5 gange mere termisk energi/varmeenergi end den elektriske energi der tilføres varmepumpen.

Vælg den rigtige varmepumpe

Der findes mange forskellige producenter og typer af varmepumper, og det kan være svært at vælge den rigtige. Heldigvis er der lavet en standard som en varmepumpe mærkes efter kaldet COP (Coeffcient of performance) og SCOP (Seasonal Coefficient Of Performance), som fortæller hvor god energiomsætningen er på den enkelte varmepumpe generelt og over en season.

Der findes primær to forskellige typer varmepumper, som begge anvender samme teknologi men med forskellige måder at hente energien på. 1.) Luft til luft varmepumpe 2.) Jord til vand varmepumpe.

Find den billigste energirigtige varmepumpe i luft/luft eller jord/vand. En billige varmepumpe fra anerkendte producenter som Bosch, Panasonic, LG, Electrolux.

PANASONIC HE9PKE

PANASONIC HE9PKE

10.795,00 kr.
Læs mere og køb »