- Find billige elartikler på nettet
Du er her:

Kontakt SortEL.dk - Find elartikler på nettet

SortEL blev etableret i august 2013, med et formål om at skabe større fokus på elartikler til den almene "gør det selv dansker" og håndværker.

SortEL's koncept er at formidle og henvise til gode tilbud og udsalg af forskellige elartikler. Med et kraftigt hjemmesidesystem bag SortEL bliver elartiklerne opdelt i en overskuelig oversigt, hvor de forskellige elartikler lægges under kategorier som LK FUGA og OPUS. Systemet sætter fokus på hvert enkelt produkt med en liste af forskellige udgaver under. Derved er det let at finde frem til en afbryder i fuga, og efterfølgende finde den farve der søges.

Påfundet af navnet SortEL er i forbindelse med mange syntes "el er sort snak", hvilket de forskellige tekster til elartiklerne vil gøre mere letforståeligt for alle.

Kontakt
Navn: *
E-mail: *
Emne: *
Besked: *
50 + 40: *

I forbindelse med driften af SortEL, bliver den primær indtægt skabt ved hjælp af sponsor, annoncer og affiliate partnere. Dette vil ikke have nogen betydning for de besøgende udover indtjeningen giver større grundlag for flere og bedre artikler om de forskellige produkter.

Er du erhverv eller privat er du velkommen til at kontakte SortEL pr. e-mail - hvad enten det drejer sig om fejlrettelser, spørgsmål eller promoveringer af produkter igennem affiliate/sponsorat.