- Find billige elartikler på nettet
Du er her:

Wi-Fi stikkontakt til iOS og Android - Wi-Fi styring nemt og enkelt

Wi-Fi stikkontakt til iOS og Andoid smartphone og tablets til intelligent styring af dine stikkontakter som var det IHC. Wi-Fi stikkontakter er adaptere, som kommunikere med dit eksisterende trådløse netværk i boligen, hvorved du via en app i din smartphone eller tablet kan kontrollere om stikkontakten skal være tændt eller slukket.

Billig alternativ til LK IHC Wireless

Mange nye boliger får installeret IHC, hvilket er en rigtig smart måde at kontrollere sin el-installation på, men for ældre boliger kan installationen udvides med IHC wireless. Begge systemer er en dyr investering, og hvis du ikke benytter dig af komforten og funktionelliteten af systemet fuldt ud, vil en Wi-Fi stikkontakt være en billigere alternativ til LK IHC. Vi har på SortEL.dk fundet de mest populære Wi-Fi stikkontakter på det danske marked, og en af de mest populære er Belkin Wemo, som fåes i en almindelig Switch med tænd/sluk og en Insight, hvor du kan tænde/slukke samt overvåge elforbruget på de tilsluttede apparater.

Den mest solgte Wi-Fi switch er D-Link Home SmartPlug, som kan tænd/sluk, måle strømforbrug/effektforbrug, indstille tidsplan på time/dage og meget mere.

D-LINK WI-FI STIKKONTAKT

D-LINK WI-FI STIKKONTAKT

314,00 kr.
Læs mere og køb »
BELKIN WEMO SWITCH

BELKIN WEMO SWITCH

379,00 kr.
Læs mere og køb »
BELKIN WEMO INSIGHT SWITCH

BELKIN WEMO INSIGHT SWITCH

439,00 kr.
Læs mere og køb »