- Find billige elartikler på nettet
Du er her:

Højtryksrenser til højtryksspule/rense tresse og lign. flader

En højtryksrenser hjælper dig med at højtryksspule/rense overflader som tressen, tagplader, husgavl og sågar også bilen. Havemaskinen komprimere vandet til en tynd og kraftig stråle med et tryk på mellem 100 og 150 bar. Højtryksstrålen kan du ved hjælp af forskellige mundstykker omforme så den passer til den opgave du skal igang med. Ved at koble en dyse på enden af højtryksrenseren kan du f.eks. vaske bilens undervogn og overflader.

Kloakrenser mundstykke til rensning af afløb med højtryksrenser

Selv stoppede afløb kan højtryksrenseren hjælpe dig med at løsne ved at koble en rør/kloakrenser på enden af højtryksspuleren og fører den ind i afløbet. Højtryksstrålen hjælper langsom med at komme frem til ophobningen af skidt i afløbet, hvorefter den spuler skidtet væk, og laver hul igennem afløbet til kloakken.

Tilsætning af rengøringsmiddel på højtryksspuleren

Den kraftige højtryksstråle kan slå næsten alt skidt af overflader, men oftest er der større effekt ved at tilsætte rengøringsmidler til højtryksrenseren, så der udover en kraftig vandstråle også bliver tilsat roof cleaner, plastrens, metalrens, træ- og fliserens eller autoshampoo. Rengøringsmidlet tilsættes ved hjælp af pumpeslangen på maskinen med tilpasset tilsætningsforholdet, hvorefter den pumpes ud sammen med højtryksstrålen. Du kan læse mere om hvad højtryksrenseren anvendes til samt gode guides på nettet. Her finder du de billigste priser på maskiner fra f.eks. Nilfisk

NILFISK-ALTO C120 X-TRA HØJTRYKSRENSER

NILFISK-ALTO C120 X-TRA HØJTRYKSRENSER

799,95 kr.
Læs mere og køb »