- Find billige elartikler på nettet
Du er her:

Varmekabler til frostsikring af vandrør - Selvregulerende kabel

Varmekabel til sikring af vandrør mod frostskader om vinteren. Alt fra selvregulerende varmekabler til alutape som vikles rundt om vandrøret for at frostsikre. Standard varmekabler anvendes sammen med termostater, som sørger for at tænde effektkablet rundt om vandrøret, så frosten ikke går i røret. Et selvregulerende varmekabel sørger selv for at regulere effekten potentielt med temperaturen. De kolde temperaturer får det selvregulerende kabel til at trække sig sammen, hvorved forbindelsen/modstanden i kablet bliver større, og effekten bliver større.

Varmekabel med termostat

Frostsikringskabel som ikke er selvregulerende monteres med en afbryder eller termostat foran, som tænder effekten i kablet, som varmer vandrøret og dermed frostsikre. Kablet kan lægges direkte ind i vandrører ved hjælp af en pakdåse eller vikles rund om vandrøret. Frostsikringskablet fåes i standard længder eller gør-det-selv ruller, hvor kablet klippes i netop den længde du ønsker.

Selvregulerende varmekabel

Selvregulerende kabel sørger selv for at tilpasse varmeeffekten ud fra temperaturen, og dermed levere den nødvendige effekt for at holde vandrøret frostfrit. Selvregulerende kabler leveres i standard længer, som er klar til plug-an-play i stikkontakten, eller afmålte længder, hvor den ene ende monteres til fast strøm, og den anden ende afsluttes i en krympeflex.

Montage af varmekabel

Der findes forskellige måde at montere kablet på, hvor Danfoss har lavet nedenstående illustration af de tre forskellige måder at frostsikre sine vandrør på.
Montage af varmekabel danfoss dph-10

VARMEKABEL 20W 2 METER

VARMEKABEL 20W 2 METER

398,00 kr.
Læs mere og køb »
VARMEKABEL 60W 6 METER

VARMEKABEL 60W 6 METER

813,00 kr.
Læs mere og køb »
VARMEKABEL 100W 10 METER

VARMEKABEL 100W 10 METER

1.134,00 kr.
Læs mere og køb »
VARMEKABEL 130W 13 METER

VARMEKABEL 130W 13 METER

1.296,00 kr.
Læs mere og køb »
VARMEKABEL 40W 4 METER

VARMEKABEL 40W 4 METER

625,00 kr.
Læs mere og køb »