- Find billige elartikler på nettet
Du er her:

Håndvaskarmatur til badeværelset - Håndvaskbatteri

Trænger dit badeværelse til en udskiftning af det gamle håndvaskarmatur, så finder du nemt og hurtigt dit nye håndvaskbatteri på SortEL DK, som hjælper dig med at finde de billigste priser på et nyt armatur til dit badeværelse fra anerkendte danske webshops. Hos os finder du billige priser på vvs armaturer fra kendte producenter som Vola, Grohe, Hansgrohe, Cassøe, Bærma, Gustavsberg og mange flere.

Håndvaskarmatur i høj kvalitet til billige penge

Ved at vælge en anderkendt producent, er du sikker på kvaliteten af armaturet er i top, og udvalget af de mange flotte og lækre designs er større blandt disse producenter. Ved at handle dine vvs-artikler online sikre du en billig pris og levering direkte til døren af dit nye håndvaskarmatur. De nye armaturer er designet med 1- og 2-håndsgreb, hvor temperaturen på et 1-håndsgreb styres ved at dreje på en enkelt hane, hvor der ved 2-håndsgrebet skal drejes på to haner for at indstille temperaturen på håndvaskarmaturet.

Spar penge på et elektrisk håndvaskarmatur til badeværelset.

Når du alligevel skal investere i et nyt håndvaskbatteri, bør du overveje et elektrisk armatur som tænder ved bevægelse foran sensoren. Det elektriske armatur er forudindstillet med temperaturen, så du ikke skal bekymre dig om varmeregningen eller om vandet løber i badeværelset - dette sørger armaturet nemlig selv for at slukke. De nye armaturer kan bestilles med flexslanger, så udskiftningen bliver så simpel som muligt, og ikke kræver mere end en papegøjetang og en skruetrækker.

HANSGROHE TALIS 80 KROM

HANSGROHE TALIS 80 KROM

0,00 kr.
Læs mere og køb »
GROHE EUROSMART COSMOPOLITAN KROM

GROHE EUROSMART COSMOPOLITAN KROM

0,00 kr.
Læs mere og køb »
HANSGROHE FOCUS E KROM

HANSGROHE FOCUS E KROM

0,00 kr.
Læs mere og køb »