Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jjel.dk/sortel_dk/index.php on line 112
The menu is downSchuko stikprop med pind jord - hybrid adapter til hvidevarer schuko
- Find billige elartikler på nettet
Du er her:
Schuko stikprop med pind jord - hybrid adapter til hvidevarer schuko

Schuko stikprop med pind jord - hybrid adapter til hvidevarer schuko

Beskrivelse:

De fleste hårde hvidevarer leveres med Schuko stikprop, som kræver adapter før den overholder danske lovkrav. Hybrid adapteren omdanner Schuko til Dansk stikprop, så hvidevarerne er udlignet efter danske standarder.

I Schuko stikket bliver forbindelsen til jord skabt ved at stikkontakten har en pind jord, som stikker ud af stikkontakten. I Danmark forbindes jorden ved hjælp af stikket.

Problematikken ved det Fransk-Belgisk Schuko stik er at de elektriske apparater ikke forbindes til jord i en almindelig dansk stikkontakt, hvorpå der skal sættes en hybrid adapter imellem, så el apparatet forbindes til jord.

Adapteren anvendes oftest i forbindelse med køleskabe, fryseskabe, opvaskemaskiner og kaffemaskiner produceret i EU lande.

Er du ved at renovere køkkenet, kan du med fordel købe en opus66 schuko stikkontakt, og undgå problemer med tilslutning af hårde hvidevarer i fremtiden.