Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jjel.dk/sortel_dk/index.php on line 112
The menu is downBall væglampe fra Frandsen - Billig ball i alt fra kobber til sort
- Find billige elartikler på nettet
Du er her:
Ball væglampe fra Frandsen - Billig ball i alt fra kobber til sort

Ball væglampe fra Frandsen - Billig ball i alt fra kobber til sort

Beskrivelse:

Ball er en sjov og farverig væglampe i materiale og farver fra kobber til sort. Ball er designet af danske Benny Frandsen fra Frandsen Lightning A/S, som siden 1968 har designet og producerede designer lamper heriblandt væglampen Ball. Frandsen er især kendt for deres mange års produktion af Verner Panton lamper, som i dag stadig laves i hånden af dygtige medarbejdere.

Den populære Ball væglampe passer til både stuen, arbejdsværelset eller børneværelset, hvor den flotte væglampe i de 24 forskellige farver giver et hyggeligt og flot lys fra væggen.

Frandsen Ball væglampe

Ball væglampen koster vejledende 400,- kr, men kan findes billigt på internettet til en lavere pris. Vi har på SortEL fundet frem til de steder hvor Ball væglampen sælges, og opdatere løbende priserne. Frandsen Ball produceres i blank, mat og satin, hvor farverne i den blanke serie indeholder blå, gul, krom, lilla, hvid, limegrøn, lyseblå, lyselilla, mørkegrøn, pink, rød og sort. I det matte serie er farverne blå, brun, grå, lysegrøn, hvid, lyselilla, mørkelilla, orange, sort, og i Satin serien findes kun satin. Ball har en dimension af Ø12cm med en dybde på 15 cm med en E14 max. 30W lyskilde. På ledningen til væglampen er en kontakt til tænd/sluk af lyset.

Billig Ball væglampe fra Frandsen