- Find billige elartikler på nettet
Du er her:

Vaskemaskiner fra LG, Bosch, Siemens - Billige vaskemaskiner

Vaskemaskiner til tøj vask og centrifugering af beskidt tøj. Find den rigtige vaskemaskine til den billigste pris og højeste kvalitet, hvor tøjet ikke blot bliver vasket, men vasket med minimalt vaskepuler, varmtvand og elektricitet. Den teknologiske udvikling blandt producenter som LG, Bosch, Siemens m.v. går med lynets hastighed, og kvaliteten af vasken og energimærkningen bliver bedre og bedre.

Vaskemaskiner med topkarakter i energimærkning

Som forbruger er det blevet letterer at vælge den rigtige vaskemaskine ud fra energimærkningen, som angiver hvor energieffektiv en tøj vask er ud fra avanceret test. Ligeledes har forbrugerrådet TÆNK øget interessen i at teste og rådgive os forbruger i at vælge den rigtige vaskemaskine i forhold til funktion, kvalitet og billigste pris.

Stor udvikling i vaskemaskinerne

Udvikling af vaskemaskiner er gået stærkt, og forskellen fra den ældre vaskemaskine til den nye bliver større og større for hver dag, hvor maskinen før i tiden brummede irriterende når den var færdig giver de nye maskiner en melodi, som det sjovere at tage vasken. Som noget nyt er maskinerne leveret med mulighed for tilslutning til smartphones, hvor vejledning og fejlsøgning af maskine bliver let som en leg, og du derfor ikke skal bruge tid i telefonrøret med en tekniker.

LG VASKEMASKINE F1480QDS

LG VASKEMASKINE F1480QDS

7.999,00 kr.
Læs mere og køb »
BOSCH WAS324655N VASKEMASKINE

BOSCH WAS324655N VASKEMASKINE

4.199,00 kr.
Læs mere og køb »
LG VASKESØJLE F14A8QDA & RC8055AH2Z

LG VASKESØJLE F14A8QDA & RC8055AH2Z

10.999,00 kr.
Læs mere og køb »